Dr Doleviczényi Zoltán PhD. plasztikai sebész, fül orr gégész, fej-nyaksebész szakorvos


Az utóbbi években egyre inkább a figyelem középpontjába kerültek az anyajegyek, bőrdaganatok. Számos tévhit alakult ki azonban a köztudatban, mint például a „jobb nem hozzányúlni” és az eltávolítás módja körül is nagy a bizonytalanság. A valódi anyajegyeket nem szabad a sok helyen reklámozott lézer, fagyasztás, égetéses módszerekkel kezelni, mivel az anyajegyek maradékából nehezen felismerhető daganatok alakulhatnak ki, ezért az egyedül helyes, sebészi eltávolítást alkalmazzuk. Ezzel a módszerrel távolíthatóak el maradéktalanul az anyajegyek és vizsgálhatóak tovább szövettanilag, melyet minden esetben elvégzünk. Fontosnak tartjuk az esztétikus eredményt, ezért olyan plasztikai műtét-technikai módszereket alkalmazunk, melyekkel a legkedvezőbb gyógyulás érhető el. A fájdalmatlan műtéteket barátságos környezetben, rövid előjegyzési idővel, elérhető áron végezzük.

Elsődleges célunk a biztonságos eltávolítás mellett az esztétikus gyógyulás is, ezért belső és bőrben futó varratokat, valamint egyéb plasztikai sebészeti technikákat alkalmazunk. Minden esetben szövettani vizsgálatot végeztetünk, melynek eredményét az ellenőrzés alkalmával megbeszéljük.


Műtét előtt

- személyes konzultáció plasztikai sebésszel
- kellemes, nyugodt környezetben tudja elmondani az elvárásait- kívánságait és ehhez megfelelő időt biztosítunk!
- a vizsgálatot követően részletesen megbeszéljük, hogy hogyan, milyen technikával lehet elérni az Ön számára legkedvezőbb eredményt, választhat a lehetőségek közül, majd együtt hozzuk meg a döntést.
- a műtét előtti és utáni teendőket, átmeneti életmódbeli változtatásokat is átbeszéljük.
-szükséges vizsgálatok
- az általános kivizsgálás (vérvétel, mellkas röntgen, EKG)
- konzultáció altatóorvosunkkal
 
A műtét után

- varratszedés 2 hét múlva
- külső rögzítés (műanyag gipsz) 1 hétig
- kímélő életmód 4 hétig javasolt